TRANSPORT AF STYKGODS

TRANSPORT ER EN TILLIDSSAG

Med flytbedst, får du mere end blot transport, flytning og opbevaring. Du får også sikkerhed og kvalitet. Vi forbedrer hele tiden vores ydelser ved f.eks. løbende at udvikle vores medarbejdere, vores kundeservice, vores logistik og vores vognpark. Så kan vi bedre leve op til de krav, den enkelte opgave stiller, og dermed kan vi levere varen hurtigt, sikkert og professionelt.

HØJE KRAV TIL EKSISTERENDE MEDARBEJDERE

Vi går ekstremt meget op i kundeservice, etik, moral og pæn og høflig adfærd. Det er altafgørende for os som servicevirksomhed, at alle vores medarbejdere er ambassadører for virksomheden, og derfor kan begå sig overalt – på gaden, i trafikken og ude hos kunderne.

KVALITETEN ER ET FÆLLES ANSVAR

I flytbedst tager alle ansvar for kvaliteten. Det sikrer vi ved løbende at uddanne vores medarbejdere i brugen af vores systemer, vi har satelit overvågning med 2 vejs kommunikation i alle biler, så de kan give dig den bedste service. Det er din garanti for, at vi opfylder dine forventninger bedst muligt.

NYE MEDARBEJDERE

Vi er altid interesserede i at høre fra nye potentielle medarbejdere. Aktuelle ledige stillinger kan ses her på vores hjemmeside Kontakt os på flytning@flytbedst.dk eller telefon 30 30 60 60 og fortæl om jeres opgaver, så stiller vi med det rette personale – når som helst og hvor som helst.

BESTILLING AF FLYTTETILBUD

Step 1 of 3

STARTADRESSE